Calzone
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Dej
3,5
dl
Vand
25
g
Gær
2
spsk
Olivenolie
0,5
tsk
Salt
0,5
tsk
Oregano (tørret)
500
g
Hvedemel
Fremgangsmåde
Bland lunkent vand (cirka 27°) med gær og tilføj herefter alle de andre ingredienser, ælt dejen smidig. Lad dejen hæve i 1 ½ time.
Del den ud i to og udrul dejen til passende rund facon, spred fyldet ud på den ene halvdel, tomatsovs, skinke, ananas og ost. Husk at efterlade lidt dej hele vejen rundt i kanten, så den kan lukkes.
Luk calzonen ved at folde den ufyldte del af dejen oven på den fyldte del og pres herefter siderne sammen med dine fingre eller med en gaffel.
Anbring calzonen på en bageplade med bagepapir. Lad dejen efterhæve i mindst 30 min.
Pensel calzonen med olivenolie og mel og bag den ved 250° i 20-30 min. eller indtil hævet og gylden.
Søgeord: Calzone, fastfood, pizza
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest , Fest
Søgeord:
Calzone, fastfood, pizza
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest , Fest
Søgeord:
Calzone, fastfood, pizza
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/calzone
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/calzone