Cæsar salat med hjemmerørt dressing
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
3
stk
Ansjosfileter "i olie"
60
g
Parmesanost
2
stk
Æggeblommer
1
tsk
Sennep
1
fed
Hvidløg "et lille fed"
1
spsk
Hvidvinseddike
1
tsk
Salt
1 - 1,5
dl
Vindruekerneolie
1
stk
Citron
4
stk
Hjertesalater
Fremgangsmåde
Hak ansjoserne fint og riv parmesanen. Pisk æggeblommerne med sennep, presset hvidløg, hvidvinseddike og salt. Tilsæt olie drypvis, til dressingen samler sig.
Smag dressingen til med finthakkede ansjoser, revet parmesan og citronsaft. Skyl salaten, lad den dryppe af og del den i grove stykker.
Vend dressingen og salaten sammen og drys evt. med flager af revet parmesan.
Søgeord: cæsar salat, cæsarsalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Dressing , Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
cæsar salat, cæsarsalat
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Dressing , Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
cæsar salat, cæsarsalat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/caesar-salat-med-hjemmeroert-dressing
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/caesar-salat-med-hjemmeroert-dressing