Logo
www.mad-og-drikke.dk

Butterdejssnegle med laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Butterdejssnegle med laks - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
plader
Butterdej "eller 1 portion hjemmelavet butterdej"
eller 1 portion hjemmelavet butterdej
1
dl
Dild
Æg "til pensling"
til pensling
Creme
50
g
Kvark
0,5
spsk
Peberrod "revet"
revet
Salt
Peber
0,5
dl
Piskefløde
100
g
Røget laks

Pynt: salatblade

Fremgangsmåde
Butterdejspladerne rulles ud og lægges sammen til en størrelse af ca 20 x 36. Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over.

Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse ca 20 cm og skæres i ca 1 cm tykke skiver . Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.

Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 º og afkøles.

Til cremen røres kvark og peberrod sammen og smages til med salt og peber. Fløden piskes til blødt skum og vendes i cremen.

Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks.

Fadet pyntes med salatblade.


Søgeord: butterdejssnegle, røget, laks, , butterdej, dild, kvark, peberrod, forret, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
butterdejssnegle, røget, laks, , butterdej, dild, kvark, peberrod, forret, opskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her