Butterdejspakker med oksekød
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
250
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Løg "finthakket"
0,5
dåse
Tomatpure
Salt
Peber
Oregano (tørret) "eller timian"
1
dl
Vand
Olie "til svitsning"
2
plader
Butterdej
Fremgangsmåde
Olien varmes i en gryde, tilsæt løget og lad det stege ca. 2 min. Kom kødet i gryden og brun det. Tilsæt tomatpure, krydderier og vand, lad det småkoge i ca. 10 min.
Når blandingen er afkølet, rulles butterdejen ud. Skær butterdejen i firkanter. Nu kommes der en skefuld i midten, lav en trekant ud af hver butterdej og pensel dem med æg. Tryk kanterne med en gaffel.
Bages ca. 20-25 min. ved 200°.
Søgeord: butterdej, oksekød, frokost, tomatpure, oregano, timian
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
butterdej, oksekød, frokost, tomatpure, oregano, timian
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
butterdej, oksekød, frokost, tomatpure, oregano, timian
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/butterdejspakker-med-oksekoed
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/butterdejspakker-med-oksekoed