Brunede kartofler med ahornsirup og appelsin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler "små, eller kartofler fra glas"
150
ml
Ahornsirup
1
stk
Appelsin "saften heraf"
40
g
Smør
Fremgangsmåde
Hvis du selv koger kartoflerne, så kog dem dagen før. Kog dem knap møre, ca. 10 min., og pil dem, når de er blevet kolde.
Bruger du kartofler fra glas, så dræn væden fra og tør kartoflerne i et viskestykke.
Hæld ahornsiruppen og appelsinsaft på en pande, der er stor nok til at holde alle kartoflerne i et lag. Når væden koger, kommer du kartoflerne på panden sammen med smørret. Lad det hele stege i 20-25 min., til siruppen er kogt ind, og kartoflerne glaserede.
Søgeord: brune kartofler, brunede kartofler, julekartofler, kartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
brune kartofler, brunede kartofler, julekartofler, kartofler
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
brune kartofler, brunede kartofler, julekartofler, kartofler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brunede-kartofler-med-ahornsirup-og-appelsin
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brunede-kartofler-med-ahornsirup-og-appelsin