Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brunede kartofler med ahornsirup og appelsin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler "små, eller kartofler fra glas"
små, eller kartofler fra glas
150
ml
Ahornsirup
1
stk
Appelsin "saften heraf"
saften heraf
40
g
Smør

Fremgangsmåde

Hvis du selv koger kartoflerne, så kog dem dagen før. Kog dem knap møre, ca. 10 min., og pil dem, når de er blevet kolde.

 

Bruger du kartofler fra glas, så dræn væden fra og tør kartoflerne i et viskestykke.

 

Hæld ahornsiruppen og appelsinsaft på en pande, der er stor nok til at holde alle kartoflerne i et lag. Når væden koger, kommer du kartoflerne på panden sammen med smørret. Lad det hele stege i 20-25 min., til siruppen er kogt ind, og kartoflerne glaserede.



Søgeord: brune kartofler, brunede kartofler, julekartofler, kartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
brune kartofler, brunede kartofler, julekartofler, kartofler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brunede-kartofler-med-ahornsirup-og-appelsin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her