Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brun sovs til and eller flæskesteg

(1) 4 - 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
4 - 6 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Skalotteløg "lille"
lille
1
fed
Hvidløg
1
spsk
Smør
6
dl
Bouillon "kalv eller and"
kalv eller and
0,5
dl
Rødvin
2
spsk
Soya / soja / soyasauce
3 - 4
dl
Piskefløde
Majsstivelse "eller anden jævner"
eller anden jævner
Kulør / sovsekulør
Sukker / melis / stødt melis
Salt
Peber

Har du ikke stegt and eller flæskesteg, så har du ikke sky og stegfedt tilovers til at lave sovs med. Så fortvivl ikke, brug denne opskrift.


Fremgangsmåde

Pil løg og hvidløg og skær dem i kvarte. Steg løgene på panden i smør, uden de tager farve. Tilsæt bouillon og lad det koge ind til ca. det halve. Fjern løg og hvidløg. Tilsæt vin, soja og fløde og lad det koge ind til ca. 3-4 dl. Jævn sovsen, tilsæt kulør efter ønske og smag til med salt og peber, og evt. sukker.

 

Hvis du steger andebryster, så lav sovsen på samme pande. Eller kom stegeskyen fra kødet i sovsen.



Søgeord: brun sovs, brun sauce, sovs til julemaden, flæskestegs sovs, andestegsovs, julesovs, sovs, sauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Søgeord:
brun sovs, brun sauce, sovs til julemaden, flæskestegs sovs, andestegsovs, julesovs, sovs, sauce
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-sovs-til-and-eller-flaeskesteg

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her