Brun sovs
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Bouillonterninger
4
dl
Vand
1
tsk
Ribsgele
1
tsk
Vineddike "engelsk sauce"
2
dl
Mælk
4
spsk
Hvedemel
Salt
Peber
Kulør / sovsekulør
Fremgangsmåde
Varm fond/bouillon op, tilsæt ribsgele og vineddike, lad det koge sammen. Ryst mælk og hvedemel sammen i en meljævner og hæld det i den varme væske, mens der piskes. Lad saucen simre i 3-4 min. Giv sovsen kulør og smag til med salt og peber.
Vælg hønsekødsfond/bouillon, grøntsagsfond/bouillon eller oksefond/bouillon/kraft alt efter, hvilken ret sovsen skal ledsage.
Tip: Har du stegt f.eks. bøf eller frikadeller på en pande så brug også stegeskyen herfra. Kom 1 del vand på panden og kog den af og tilsæt den til sovsen (si den evt. først).
Søgeord: brun sovs, brun sauce, sovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Fest , Gæstemad
Søgeord:
brun sovs, brun sauce, sovs
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Fest , Gæstemad
Søgeord:
brun sovs, brun sauce, sovs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-sovs
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-sovs