Brun grundsovs
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
20 - 30
g
Margarine
1,5 - 2
spsk
Mel
4
dl
Sky "eller kraftig suppe"
Fremgangsmåde
Sovsen jævnes med afbagning, smørbolle eller meljævning.
Vil man have grundsovsen mere krydret, kan hakket løg og rå, reven gulerod svitses sammen med fedtstoffet, eller der kan krydres med laurbær, timian og tomatpuré og smages til med vin.
Bruges løg, gulerod, laurbær eller timian, må sovsen sies før serveringen. Om nødvendigt kan suppen laves med bouillonterning til hjælp.
Smagen i den færdige sovs kan ofte med fordel afrundes med en anelse sukker.
Vil man have grundsovsen mere krydret, kan hakket løg og rå, reven gulerod svitses sammen med fedtstoffet, eller der kan krydres med laurbær, timian og tomatpuré og smages til med vin.
Bruges løg, gulerod, laurbær eller timian, må sovsen sies før serveringen. Om nødvendigt kan suppen laves med bouillonterning til hjælp.
Smagen i den færdige sovs kan ofte med fordel afrundes med en anelse sukker.
Søgeord: brun, grundsovs, sky, suppe, sovs, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Julefrokost
Søgeord:
brun, grundsovs, sky, suppe, sovs, opskrift
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Julefrokost
Søgeord:
brun, grundsovs, sky, suppe, sovs, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-grundsovs
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-grundsovs