Brød med tørrede frugter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
dl
Havregryn
2
dl
Mælk
25
g
Gær
1
stk
Æg
0,5
dl
Olie
100
g
Figner "og/eller dadler"
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Salt
350
g
Hvedemel
1 brød
Fremgangsmåde
Kog havregryn og mælk til grød og lad det køle lidt af. Udblød gæren i lidt af grøden og hæld resten i.
Rør æg, olie, hakkede figner/dadler, sukker og salt i grøden. Ælt mel i, til dejen slipper skålen eller bordet.
Lad dejen hæve overdækket på et lunt sted i 45 minutter. Ælt dejen igennem.
Form et brød og sæt det på en bageplade med bagepapir. Lad det hæve i yderligere 30 minutter. Bag brødet i ca. 45 minutter ved 175 grader.
Opbevar det færdigbagte brød i en plasticpose ved stuetemperatur, når det er afkølet.
Rør æg, olie, hakkede figner/dadler, sukker og salt i grøden. Ælt mel i, til dejen slipper skålen eller bordet.
Lad dejen hæve overdækket på et lunt sted i 45 minutter. Ælt dejen igennem.
Form et brød og sæt det på en bageplade med bagepapir. Lad det hæve i yderligere 30 minutter. Bag brødet i ca. 45 minutter ved 175 grader.
Opbevar det færdigbagte brød i en plasticpose ved stuetemperatur, når det er afkølet.
Søgeord: brød, tørrede, frugter, bagværk, havregryn, figner, dadler, gær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
brød, tørrede, frugter, bagværk, havregryn, figner, dadler, gær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
brød, tørrede, frugter, bagværk, havregryn, figner, dadler, gær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/broed-med-toerrede-frugter
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/broed-med-toerrede-frugter