Brasiliansk oksemørbrad
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
700
g
Oksemørbrad "afpudset"
1,5
spsk
Olivenolie
1
stk
Løg "hakket"
2
fed
Hvidløg "knuste"
1
stk
Peberfrugt "rød, i tern"
250
g
Champignon
3
dl
Oksebouillon
4
stk
Flåede hakkede tomater
2
spsk
Hvidvinseddike
1
tsk
Salt
1
g
Peber "fra kværn"
Maizena / maizenamel "evt."
Fremgangsmåde
Kødet skæres i strimler. Imens opvarmes olien på panden. Kødet brunes på panden. Løget hakkes og peberfrugten skæres i grove tern. Champignonerne renses og kvartes.
Løg, peberfrugt, hvidløg og champignoner svitses i 2-3 minutter. Bouillon, tomater og hvidvinseddike tilsættes. Lad retten simre til kødet er mørt. Hvis man syntes, kan man jævne den med lidt maizenamel udrørt i koldt vand.
Løg, peberfrugt, hvidløg og champignoner svitses i 2-3 minutter. Bouillon, tomater og hvidvinseddike tilsættes. Lad retten simre til kødet er mørt. Hvis man syntes, kan man jævne den med lidt maizenamel udrørt i koldt vand.
Søgeord: brasiliansk, oksemørbrad, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
brasiliansk, oksemørbrad, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
brasiliansk, oksemørbrad, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brasiliansk-oksemoerbrad
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brasiliansk-oksemoerbrad