Logo
www.mad-og-drikke.dk

Braiseret oksesteg med grøntsager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Oksekød "klump eller bov"
klump eller bov
Porre
Løg
Gulerod / Gulerødder
Persillerod / persillerødder
1
flaske
Rødvin
Olivenolie

Fremgangsmåde
Kødet drysses med salt og peber, brunes rigtig godt på alle sider og tages op. Grøntsagerne (tag rigeligt) skæres i store tern og svitses let i gryden. Kødet lægges tilbage og rødvinen hældes ved, så kødet er dækket halvt. Steg ved lavt blus 1 time til grøntsager og kød og steg færdig til det hele er mørt.

Lad kødet ligge 15 minutter før det skæres ud.


Søgeord: braiseret, oksesteg, grøntsager, oksekød, bov, rødvin, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Fest

Søgeord:
braiseret, oksesteg, grøntsager, oksekød, bov, rødvin, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiseret-oksesteg-med-groentsager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her