Braiseret oksesteg med grøntsager
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Oksekød "klump eller bov"
Porre
Løg
Gulerod / Gulerødder
Persillerod / persillerødder
1
flaske
Rødvin
Olivenolie
Fremgangsmåde
Kødet drysses med salt og peber, brunes rigtig godt på alle sider og tages op. Grøntsagerne (tag rigeligt) skæres i store tern og svitses let i gryden. Kødet lægges tilbage og rødvinen hældes ved, så kødet er dækket halvt. Steg ved lavt blus 1 time til grøntsager og kød og steg færdig til det hele er mørt.
Lad kødet ligge 15 minutter før det skæres ud.
Lad kødet ligge 15 minutter før det skæres ud.
Søgeord: braiseret, oksesteg, grøntsager, oksekød, bov, rødvin, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Fest
Søgeord:
braiseret, oksesteg, grøntsager, oksekød, bov, rødvin, madopskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Fest
Søgeord:
braiseret, oksesteg, grøntsager, oksekød, bov, rødvin, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiseret-oksesteg-med-groentsager
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiseret-oksesteg-med-groentsager