Logo
www.mad-og-drikke.dk

Braiseret kalvebov med rodfrugter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Braiseret kalvebov med rodfrugter - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
750
g
Kalvebov "uden ben eller ca. 900 g med ben"
uden ben eller ca. 900 g med ben
10
g
Smør "eller margarine"
eller margarine
1
spsk
Olie
1
tsk
Salt
Peber "lidt"
lidt
4
dl
Vand
2
kviste
Timian "eller 1 tsk. tørret"
eller 1 tsk. tørret
2
kviste
Persille
2
stk
Laurbærblade
300
g
Løg
250
g
Persillerod / persillerødder
150
g
Rødbede
2 - 3
tsk
Majsstivelse

Fremgangsmåde
Brun kødet let i smør eller margarine og olie i en stor stegegryde. Drys salt og peber på.

Hæld vandet ved, og læg krydderurter i gryden. Læg låg på gryden, og lad kødet simre ved svag varme, til det er mørt, ca. 1 1/2 time.

Pil løgene, og skræl rodfrugterne. Skær løg og rødbeder i både, gulerødder og persillerødder i stave.

Læg alle grøntsagerne ned til kødet i gryden, og kog dem møre i skyen under låg, ca. 15 min. Tilsæt mere vand, hvis retten ser lidt tør ud.

Hæld skyen fra, og si den. Jævn skyen med majsstivelse udrørt i vand, og kog sovsen igennem. Smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver , og læg det på et fad sammen med grøntsagerne. Servér sovsen ved siden af.


Søgeord: braiseret, kalvebov, rodfrugter, persille, laurbærblade, persillerødder, rødbeder, hovedretter, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Søgeord:
braiseret, kalvebov, rodfrugter, persille, laurbærblade, persillerødder, rødbeder, hovedretter, opskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her