Braiserede skrubber med æbler og porrer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Skrubber "flåede, delt i 3 stykker hver"
3
dl
Hønsebouillon "eller vand og vin"
4
stk
Porrer "i tykke skiver"
1
stk
Citron "saften heraf"
2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
4
kviste
Timian
2
tsk
Dijonsennep
3
stk
Æbler "syrlige, delt i både fx Jonna Gold"
2
tsk
Fennikelfrø
20
g
Smør "i små tern"
1
bundt
Persille "hakket"
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°. Drys skrubbestykker med salt og peber. Kom bouillon og porrer i en stor gryde og kog under låg 3 min.
Tag porrerne op og fordel dem i et stort smurt ovnfast fad. Tilsæt citronsaft, sukker og timiankviste til bouillonen og kog det ind til det halve.
Tilsæt sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker. Læg skrubbestykkerne over porrerne, stik æblebåde ned i mellem skrubberne. Fordel fennikelfrø og smør over skrubberne og hæld den indkogte bouillon med timiankvistene henover. Sæt fadet i ovnen i 10 min.
Fordel lage fra bunden af fadet over skrubberne med en ske og bag yderligere 5 min. Dryp igen med lage og bag i endnu 5 min.
Drys med frisk, hakket persille og server med små pillekartofler.
Tag porrerne op og fordel dem i et stort smurt ovnfast fad. Tilsæt citronsaft, sukker og timiankviste til bouillonen og kog det ind til det halve.
Tilsæt sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker. Læg skrubbestykkerne over porrerne, stik æblebåde ned i mellem skrubberne. Fordel fennikelfrø og smør over skrubberne og hæld den indkogte bouillon med timiankvistene henover. Sæt fadet i ovnen i 10 min.
Fordel lage fra bunden af fadet over skrubberne med en ske og bag yderligere 5 min. Dryp igen med lage og bag i endnu 5 min.
Drys med frisk, hakket persille og server med små pillekartofler.
Søgeord: skrubber, fisk, hønsebouillon, timian, dijonsennep, fennikelfrø
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
skrubber, fisk, hønsebouillon, timian, dijonsennep, fennikelfrø
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
skrubber, fisk, hønsebouillon, timian, dijonsennep, fennikelfrø
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiserede-skrubber-med-aebler-og-porrer
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiserede-skrubber-med-aebler-og-porrer