Logo
www.mad-og-drikke.dk

Braiserede skrubber med æbler og porrer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Skrubber "flåede, delt i 3 stykker hver"
flåede, delt i 3 stykker hver
3
dl
Hønsebouillon "eller vand og vin"
eller vand og vin
4
stk
Porrer "i tykke skiver"
i tykke skiver
1
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
4
kviste
Timian
2
tsk
Dijonsennep
3
stk
Æbler "syrlige, delt i både fx Jonna Gold"
syrlige, delt i både fx Jonna Gold
2
tsk
Fennikelfrø
20
g
Smør "i små tern"
i små tern
1
bundt
Persille "hakket"
hakket

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°. Drys skrubbestykker med salt og peber. Kom bouillon og porrer i en stor gryde og kog under låg 3 min.

Tag porrerne op og fordel dem i et stort smurt ovnfast fad. Tilsæt citronsaft, sukker og timiankviste til bouillonen og kog det ind til det halve.

Tilsæt sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker. Læg skrubbestykkerne over porrerne, stik æblebåde ned i mellem skrubberne. Fordel fennikelfrø og smør over skrubberne og hæld den indkogte bouillon med timiankvistene henover. Sæt fadet i ovnen i 10 min.

Fordel lage fra bunden af fadet over skrubberne med en ske og bag yderligere 5 min. Dryp igen med lage og bag i endnu 5 min.

Drys med frisk, hakket persille og server med små pillekartofler.


Søgeord: skrubber, fisk, hønsebouillon, timian, dijonsennep, fennikelfrø
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
skrubber, fisk, hønsebouillon, timian, dijonsennep, fennikelfrø
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiserede-skrubber-med-aebler-og-porrer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her