Braiserede hakkebøffer i urter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Hakket oksekød / oksefars
Olie "til stegning"
Salt
Peber
100
g
Knoldselleri "klargjort"
100
g
Gulerod / Gulerødder "ca. 2 små, klargjort"
100
g
Løg "1 stort, klargjort"
1
fed
Hvidløg "pillet"
5
dl
Oksebouillon
1
spsk
Hvedemel
400
g
Kartoffel / kartofler
Fremgangsmåde
Kartoflerne sættes over at koge. Form kødet til 2 bøffer. Opvarm olien og steg bøfferne godt brune på begge sider ca. 2-3 minutter på begge sider. Krydr dem med salt og peber.
Tag bøfferne af panden og rør mel i panden og tilsæt derefter bouillon. Kog saucen let igennem. Imens blendes urterne i foodprocessor. Læg bøfferne i et ildfast fad, hæld urter og saucen over og bag bøfferne ved 160 grader i ca. 25 min.
Server sammen med de nykogte kartofler.
Tag bøfferne af panden og rør mel i panden og tilsæt derefter bouillon. Kog saucen let igennem. Imens blendes urterne i foodprocessor. Læg bøfferne i et ildfast fad, hæld urter og saucen over og bag bøfferne ved 160 grader i ca. 25 min.
Server sammen med de nykogte kartofler.
Søgeord: braiserede, hakkebøffer, urter, hakket, oksekød, knoldselleri, oksebouillonekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
braiserede, hakkebøffer, urter, hakket, oksekød, knoldselleri, oksebouillonekød
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
braiserede, hakkebøffer, urter, hakket, oksekød, knoldselleri, oksebouillonekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiserede-hakkeboeffer-i-urter
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiserede-hakkeboeffer-i-urter