Boller i selleri

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Tilbehør: Groft rugbrød
Riv løget og bland det med æg, hakket kød, havregryn, 3/4 tsk. salt og 1/2 tsk. peber til en lidt fugtig fars. Lad den hvile i 1/2 time i køleskabet. Skær skrællen af knoldsellerien, skær den i mundrette stykker og kog dem møre, evt. i bouillon. Læg dem til side.
Form farsen til store kødboller. Varm bouillonen op og porchér dem 8-10 min. Tag dem op med en hulske. Hæld bouillonen gennem en si og ned i en skål.
Smelt smørret i gryden og tilsæt mel under opiskning. Spæd til med ca. halvdelen af bouillonen lidt efter lidt, mens du pisker. Rør fløden i og smag til med salt og peber. Lad det simre 5 min. Tilsæt kødbollerne og selleristykkerne og varm det forsigtigt igennem. Smag til og servér hakket persille og æbletern til.
Søgeord: boller i selleri
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
boller i selleri
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boller-i-selleri