Boller i karry med mangochutney og kokosmælk
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Den klassiske boller i karry i en lettere udgave - vi har erstattet svinekødet i kødbollerne med kyllingekød, og givet sovsen et asiatisk pift med mangochutney og kokosmælk.
Pil løgene og hak dem fint. Gem halvandet løg til sovsen og kom det halve, hakkede løg i farsen sammen med kød, rasp, æg og 1 tsk salt. Kværn godt med sort peber i og rør farsen sammen. Form den til kødboller på størrelse med golfbolde og bag dem i ovnen på 200 grader i 20 min.
Varm olien i en sauterpande. Kom resten af løgene i sammen med æble og peberfrugt og steg det ved middel varme i 2 min, mens du rører i det af og til. Drys karryen over og steg den med i 1 minut. Drys melet over og vend det rundt i løgblandingen.
Tilsæt vand, kokosmælk og mangochutney og rør det sammen. Lad sovsen simre i 15 min., og smag sovsen til med salt. Hvis sovsen er for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand. Kom til sidst de bagte kødboller i og vend rundt i sovsen.
Snit forårsløgene fint og drys dem over ved servering.
Søgeord: boller i karry, boller i karry med mangechutney, mangochutneysovs, mangechutneysauce
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
boller i karry, boller i karry med mangechutney, mangochutneysovs, mangechutneysauce
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boller-i-karry-med-mangochutney-og-kokosmaelk