Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bøf bearnaise

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 3 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
4
dl
Hvidvin "tør"
tør
2
spsk
Estragoneddike
2
stk
Skalotteløg "hakkede"
hakkede
5
stk
Peberkorn
2
stilke
Estragon (frisk) "fransk"
fransk
4
stk
Æggeblommer
175
g
Smør
Salt

Fremgangsmåde
Kog hvidvin og eddike op sammen med løg og peberkorn. Nip estragonbladene af og lad stilkene koge med i ca. 10 min., til væden er halveret. Form oksekødet til bøffer og steg dem på panden ved middelhøj varme i 4-6 min. på hver side. Sigt væden og lad den afkøle lidt, mens  estragonbladene hakkes fint.

Blend æggeblommer og smør med væden og varm den langsomt op i en gryde, mens der piskes - sovsen må ikke koge. Tilsæt de hakkede estragonblade og smag til med salt.

Server med ovnbagte fritter af rødbede og kartoffel.


Søgeord: bøf, bearnaise, oksekød, hvidvin, estragoneddike, peberkorn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
bøf, bearnaise, oksekød, hvidvin, estragoneddike, peberkorn
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her