Bøf bearnaise
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 3 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket oksekød / oksefars
4
dl
Hvidvin "tør"
2
spsk
Estragoneddike
2
stk
Skalotteløg "hakkede"
5
stk
Peberkorn
2
stilke
Estragon (frisk) "fransk"
4
stk
Æggeblommer
175
g
Smør
Salt
Fremgangsmåde
Kog hvidvin og eddike op sammen med løg og peberkorn. Nip estragonbladene af og lad stilkene koge med i ca. 10 min., til væden er halveret. Form oksekødet til bøffer og steg dem på panden ved middelhøj varme i 4-6 min. på hver side. Sigt væden og lad den afkøle lidt, mens estragonbladene hakkes fint.
Blend æggeblommer og smør med væden og varm den langsomt op i en gryde, mens der piskes - sovsen må ikke koge. Tilsæt de hakkede estragonblade og smag til med salt.
Server med ovnbagte fritter af rødbede og kartoffel.
Blend æggeblommer og smør med væden og varm den langsomt op i en gryde, mens der piskes - sovsen må ikke koge. Tilsæt de hakkede estragonblade og smag til med salt.
Server med ovnbagte fritter af rødbede og kartoffel.
Søgeord: bøf, bearnaise, oksekød, hvidvin, estragoneddike, peberkorn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
bøf, bearnaise, oksekød, hvidvin, estragoneddike, peberkorn
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
bøf, bearnaise, oksekød, hvidvin, estragoneddike, peberkorn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boef-bearnaise
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boef-bearnaise