Blommechutney
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
100
g
Rosiner
250
g
Skalotteløg
1
stk
Peber "et hylster spansk"
2
fed
Hvidløg
0,5
l
Eddike
1
kg
Blommer
1
spsk
Salt
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Ingefær "stødt"
0,5
tsk
Cayennepeber
Fremgangsmåde
Rosiner, skalotteløg, spansk peber og hvidløg hakkes fint og koges med eddiken under låg ca. 1 time. blommerne udstenes og tilsættes sammen med salt, sukker, ingefær og cayennepeber.
Kogningen fortsættes, indtil konsistensen er som lind grød. Chutneyen hældes på glas og tilbindes straks.
Kogningen fortsættes, indtil konsistensen er som lind grød. Chutneyen hældes på glas og tilbindes straks.
Søgeord: blommechutney, chutney, spansk, peber, eddike, ingefær, cayennepeber
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
blommechutney, chutney, spansk, peber, eddike, ingefær, cayennepeber
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
blommechutney, chutney, spansk, peber, eddike, ingefær, cayennepeber
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blommechutney
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blommechutney