Blodpølse
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
900
g
Blod
300
g
Byggryn "fine"
500
g
Rugmel
250
g
Rosiner
300
g
Æbler "skåret i meget små tern"
4
tsk
Salt
4
tsk
Nellike "stødt"
1
l
Sødmælk
Fremgangsmåde
Ingredienser:
Alle ingredienserne røres godt sammen i en skål og hældes i velsmurte franskbrødsforme. "Sliplet"-forme er bedst egnede. Bages i vandbad i 1 1/2 time. De første 20 minutter - eller til vandbadet koger - ved 200 grader, hvorefter der skrues ned til 150 grader.
Kan spises akkurat som almindeligt købt blodpølse- dvs. lunet på panden i skiver og serveret med æblemos, med sirup eller drysset med sukker og kanel.
Søgeord: Blodpølse, juleopskrifter, jul, opskrifter, blod, byggryn, rugmel, rosiner, æbler, nellike, sødmælk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Blodpølse, juleopskrifter, jul, opskrifter, blod, byggryn, rugmel, rosiner, æbler, nellike, sødmælk
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Blodpølse, juleopskrifter, jul, opskrifter, blod, byggryn, rugmel, rosiner, æbler, nellike, sødmælk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blodpoelse
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blodpoelse