Logo
www.mad-og-drikke.dk

Blinis med kaviar

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
1
dl
Mælk
100
g
Boghvedemel
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche
25
g
Gær
1
tsk
Salt
3
stk
Æggeblommer
3
stk
Æggehvider
Dertil
450
g
Stenbidderrogn "kaviar"
kaviar
2
spsk
Salt
1
dl
Hvidvin
Pynt
Cremefraiche / creme fraiche
1
skive
Røget laks
1
stk
Rødløg
Dild

Super lækker lille fiskeforret

Fremgangsmåde
Dej:
Rør mælk og mel til en jævning og rør cremefraiche, smuldret gær, salt og æggeblommerne i dejen. Lad det hvile i ca. 15 min. Vend derefter de stiftpiskede hvider i dejen og til sidst det smeltede smør. Bag ca. 10 små tykke pandekager.

Vend rognen med salt og hvidvin og lad den trække i ca. 1/2 time i køleskabet. Anret de varme pandekager på forvarmet tallerkner. Læg 3 - 4 spsk rogn herpå. Pynt med cremefraiche, laks i strimler, hakket løg og dild.


Søgeord: blinis, kaviar, forret, opskrifter, mad, hvidvin, stenbidderrogn, laks
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
blinis, kaviar, forret, opskrifter, mad, hvidvin, stenbidderrogn, laks
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her