Blåbær-æblecrumble med vaniljeyoghurt
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
250
g
Blåbær "gerne fra frost"
1
stk
Æble
2
spsk
Ahornsirup
1
spsk
Valnøddekerner
1
spsk
Smør
3
spsk
Grovvalsede havregryn
1
spsk
Usødede kokosflager
0,25
tsk
Kanel "stødt"
0,25
tsk
Ingefær "stødt"
Vaniljeyoghurt:
2
dl
Græsk yoghurt "10 %"
1
tsk
vaniljepulver/vanillepulver
2
tsk
Ahornsirup
0,5
stk
Citron
Prøv også at lave crumblen med frosne hindbær eller brombær.
Fremgangsmåde
Blåbærblanding:
Lad blåbærrene tø op, hvis du bruger bær fra frost. Skær æblet i små tern. Bland blåbær og æbletern med ahornsirup. Fordel blandingen i små skåle eller 1 stor.
Crumble-topping:
Tænd ovnen på 200°. Hak valnødderne. Smelt smørret. Bland havregryn, valnødder, kokosflager, smør og krydderier. Fordel blandingen over frugten, og bag crumblen i ovnen i ca. 20 minutter, eller til toppingen er sprød og gylden.
Vaniljeyoghurt:
Rør yoghurt med vaniljepulver, ahornsirup og citronsaft. Smag selv, om du foretrækker mere eller mindre sødme, syre eller vanilje.
Servér cumblen lun med vaniljeyoghurt ved siden af.
Søgeord: bærcrumble, blåbærcrumble, æblecrumble, crumbledej
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
bærcrumble, blåbærcrumble, æblecrumble, crumbledej
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
bærcrumble, blåbærcrumble, æblecrumble, crumbledej
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blaabaer-aeblecrumble-med-vaniljeyoghurt
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blaabaer-aeblecrumble-med-vaniljeyoghurt