Benløse fugle i stegeso
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
0,75
kg
Kalveinderlår
Salt
Peber
6
skiver
Spæk
50
g
Smør
2,5
dl
Bouillon
2
dl
Fløde
Mel
Kulør / sovsekulør
Fremgangsmåde
Kom stegesoen (Römertopf) i koldt vand 1 time før brug.
Kødet skæres ud i tynde skiver. Læg et stykke spækstrimmel på hvert stykke kød og rul det sammen. Hold kødet fast med en kødnål eller bind med snor omkring. Gnid rullerne med salt og peber. Kødet brunes i fedtstof på en pande inden det lægges i stegesoen. Kom bouillon ved. Steg "fuglene" ved 225 grader i ca. 1 time. Tilsæt skyen fløde. Jævn og farv saucen.
Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos.
Kødet skæres ud i tynde skiver. Læg et stykke spækstrimmel på hvert stykke kød og rul det sammen. Hold kødet fast med en kødnål eller bind med snor omkring. Gnid rullerne med salt og peber. Kødet brunes i fedtstof på en pande inden det lægges i stegesoen. Kom bouillon ved. Steg "fuglene" ved 225 grader i ca. 1 time. Tilsæt skyen fløde. Jævn og farv saucen.
Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos.
Søgeord: benløse, fugle, stegeso, römertopf, kalveinderlår, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
benløse, fugle, stegeso, römertopf, kalveinderlår, hovedret, madopskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
benløse, fugle, stegeso, römertopf, kalveinderlår, hovedret, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/benloese-fugle-i-stegeso
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/benloese-fugle-i-stegeso