Logo
www.mad-og-drikke.dk

Benløse fugle i stegeso

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Benløse fugle i stegeso - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
0,75
kg
Kalveinderlår
Salt
Peber
6
skiver
Spæk
50
g
Smør
2,5
dl
Bouillon
2
dl
Fløde
Mel
Kulør / sovsekulør

Fremgangsmåde
Kom stegesoen (Römertopf) i koldt vand 1 time før brug.

Kødet skæres ud i tynde skiver. Læg et stykke spækstrimmel på hvert stykke kød og rul det sammen. Hold kødet fast med en kødnål eller bind med snor omkring. Gnid rullerne med salt og peber. Kødet brunes i fedtstof på en pande inden det lægges i stegesoen. Kom bouillon ved. Steg "fuglene" ved 225 grader i ca. 1 time. Tilsæt skyen fløde. Jævn og farv saucen.

Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos.


Søgeord: benløse, fugle, stegeso, römertopf, kalveinderlår, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
benløse, fugle, stegeso, römertopf, kalveinderlår, hovedret, madopskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her