Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bechamelsovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
dl
Mælk "ca."
ca.
1
stk
Skalotteløg
1
stk
Kryddernelliker
25
g
Smør "eller margarine"
eller margarine
25
g
Mel
Salt
Peber "hvid"
hvid
Muskatnød
1
spsk
Smør

Fremgangsmåde
Mælken bringes i kog med chalotteløget, hvori kryddernelliken er stukket. Smørret/margarinen smeltes i en gryde, afbages med melet og spædes med den kogende mælk (chalotteløget fjernes), der tilsættes lidt ad gangen og under piskning.

Der skal piskes i sovsen, til den er fuldstændig glat og blank. Når den er i kog, dæmpes varmen, og sovsen småkoger i 8 – 10 min., mens der af og til piskes.

Smages til med salt, hvid peber og evt. en anelse reven muskatnød. Smørret piskes i for at undgå, at sovsen skal trække skind.


Søgeord: bechamelsovs, muskatnød, sovs, tilbehør, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
bechamelsovs, muskatnød, sovs, tilbehør, opskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her