Bechamelsovs
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
dl
Mælk "ca."
1
stk
Skalotteløg
1
stk
Kryddernelliker
25
g
Smør "eller margarine"
25
g
Mel
Salt
Peber "hvid"
Muskatnød
1
spsk
Smør
Fremgangsmåde
Mælken bringes i kog med chalotteløget, hvori kryddernelliken er stukket. Smørret/margarinen smeltes i en gryde, afbages med melet og spædes med den kogende mælk (chalotteløget fjernes), der tilsættes lidt ad gangen og under piskning.
Der skal piskes i sovsen, til den er fuldstændig glat og blank. Når den er i kog, dæmpes varmen, og sovsen småkoger i 8 – 10 min., mens der af og til piskes.
Smages til med salt, hvid peber og evt. en anelse reven muskatnød. Smørret piskes i for at undgå, at sovsen skal trække skind.
Der skal piskes i sovsen, til den er fuldstændig glat og blank. Når den er i kog, dæmpes varmen, og sovsen småkoger i 8 – 10 min., mens der af og til piskes.
Smages til med salt, hvid peber og evt. en anelse reven muskatnød. Smørret piskes i for at undgå, at sovsen skal trække skind.
Søgeord: bechamelsovs, muskatnød, sovs, tilbehør, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
bechamelsovs, muskatnød, sovs, tilbehør, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
bechamelsovs, muskatnød, sovs, tilbehør, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bechamelsovs
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bechamelsovs