Bayonneskinke
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Bayonneskinke
4
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Pastinak
2
stk
Porrer
1 krydderbuket f.eks.
Persille
Laurbærblad
Løvstikke
2
spsk
Olie
1
l
Svinebouillon
1
dåse
Tomatpure "ca. 70 g"
Tilbehør: revet rå rødbede med creme fraiche og brød
Fremgangsmåde
Skær urterne i store stykker. Varm olien i en gryde og svits urterne heri. Læg skinken i sammen med krydderbuket og bouillon. Læg låg på og bring retten i kog. Lad den koge ved svag varme i ca 40 min. Vend kødet efter 20 min.
Tag skinken op og lad den hvile i 20 min., tildækket.
Sauce
Si suppen fra, afmål 5 dl sauce, og kog den ind uden låg i 5 min. Jævnes let. Smag til med tomatkoncentrat, salt og sukker.
Tag skinken op og lad den hvile i 20 min., tildækket.
Sauce
Si suppen fra, afmål 5 dl sauce, og kog den ind uden låg i 5 min. Jævnes let. Smag til med tomatkoncentrat, salt og sukker.
Søgeord: bayonneskinke, skinke, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost
Søgeord:
bayonneskinke, skinke, hovedret, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost
Søgeord:
bayonneskinke, skinke, hovedret, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bayonneskinke
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bayonneskinke