Bastogne småkager
Kom alle ingredienserne i en skål og saml dejen med hænderne – man kan også bruge en køkkenmaskine. Del dejen i 3 stykker som rulles til pølser, lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og presses let flade med fingrene – kagerne flyder ud til dobbelt størrelse eller deromkring under bagningen.
Bag stængerne ved 175 grader (varmluft) i 10-12 min., eller til stængerne er gyldent brune – de må ikke blive brændte. Stængerne skal ligesom hæve op og efterfølgende falde sammen igen – så er de færdige. Tag stængerne ud af ovnen og skær dem i snitter med en kniv, imens de er varme. Lad snitterne køle helt af på ovnristen og opbevar småkagerne i en dåse.
Tip: skulle der være nogle af kagerne, som ikke er helt sprøde, når de er afkølede, så læg dem på ovnristen og giv dem 2-4 min. ekstra iovnen ved 175 grader.
Søgeord: bastogne småkager, bastogne kiks, småkager, julesmåkager
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
bastogne småkager, bastogne kiks, småkager, julesmåkager
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bastogne-smaakager