Baronessepærer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Pærer
1
stk
Citron "saften heraf"
0,5
l
Vand
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Gele
6
blade
Husblas
2,5
dl
Rødvin
Desuden
250
g
Brombær "friske"
3
spsk
Mandler "hakkede"
Fremgangsmåde
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Skræl pærerne, fjern blomsten, men lad stilken sidde. Kog dem lige akkurat møre ca. 5 minutter i vand tilsat citronsaft og sukker. Lad pærerne dryppe af i en si. Gem lagen. Knug husblasen og smelt den i 2½ dl af den varme kogelage fra pærerne. Hæld rødvinen i.
Fordel geleen i fire portionsglas, der sættes til afkøling i køleskabet. Når geleen begynder at blive stiv trykkes en pærer forsigtigt ned i hvert glas så halvdelen af den stikker op.
Pynt desserten med brombær og hakkede mandler.
Fordel geleen i fire portionsglas, der sættes til afkøling i køleskabet. Når geleen begynder at blive stiv trykkes en pærer forsigtigt ned i hvert glas så halvdelen af den stikker op.
Pynt desserten med brombær og hakkede mandler.
Søgeord: baronessepærer, dessert, pærer, opskrift, rødvin, brombær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
baronessepærer, dessert, pærer, opskrift, rødvin, brombær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
baronessepærer, dessert, pærer, opskrift, rødvin, brombær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/baronessepaerer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/baronessepaerer