Logo
www.mad-og-drikke.dk

Banankylling med chilli

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "á ca. 1200 g"
á ca. 1200 g
1,5
dl
Chilisauce / chilisovs
2,5
dl
Piskefløde
2
stk
Bananer "mellemstore"
mellemstore
1
pakke
Bacon
Ris

Fremgangsmåde
Indmaden pilles ud af kyllingen, hvorefter den koges mør i en gryde med vand. Kyllingen tages op, og alt kødet pilles fra benene og afkøles.

Piskefløden piskes stiv, hvorefter chillisovsen vendes i flødeskummet. Bananerne skæres i skiver á ca. 1/2 cm. tykkelse og lægges i bunden af et fad af passende størrelse. Herefter lægges skiftevis de afkølede kyllingestykker og bananskiver.

Til slut hældes flødeskum/chilli over bananerne/kyllingen, og der lægges skiver af bacon over blandingen. Fadet stilles i en forvarmet ovn (200 grader, varmluft 175 grader)i ca. 40 min.

Der serveres ris til retten.


Søgeord: banankylling, chilli, kylling, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
banankylling, chilli, kylling, hovedret, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/banankylling-med-chilli

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her