Balsamicosauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
100
g
Skalotteløg
1
dl
Rødvin
1
spsk
Olie "til stegning"
0,5
l
Kalvebouillon "mørk"
5
cl
Balsamico
1
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
Fremgangsmåde
Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til
Søgeord: balsamicosauce, sauce, rødvin, skalotteløg, kalvebouillon, aceto, balsamico
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
balsamicosauce, sauce, rødvin, skalotteløg, kalvebouillon, aceto, balsamico
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
balsamicosauce, sauce, rødvin, skalotteløg, kalvebouillon, aceto, balsamico
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/balsamicosauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/balsamicosauce