Logo
www.mad-og-drikke.dk

Balsamicosauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Skalotteløg
1
dl
Rødvin
1
spsk
Olie "til stegning"
til stegning
0,5
l
Kalvebouillon "mørk"
mørk
5
cl
Balsamico
1
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber

Fremgangsmåde
Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til


Søgeord: balsamicosauce, sauce, rødvin, skalotteløg, kalvebouillon, aceto, balsamico
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
balsamicosauce, sauce, rødvin, skalotteløg, kalvebouillon, aceto, balsamico
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her