Bailey trøfler
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 30 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
400
g
Chokolade "mørk, kraftig 65-70 %"
3
dl
Piskefløde
100
g
Smør "usaltet"
1
dl
Bailey
200
g
Chokolade "mørk, til overtræk"
Cacao / kakao "til drys"
Fremgangsmåde
Hak chokoladen meget fint.
Bring fløden til kogepunktet. I en skål anbringes den hakkede chokolade, henover hældes den varme fløde i en meget tynd stråle, mens der røres med en dejskraber, så det blandes godt uden at skille.
Når al fløden er hældt i og chokoladen er smeltet, æltes smørret i sammen med bailey. Det størkner i køleskab i 4-6 timer eller natten over.
Trilles til kugler. Dyppes i tempereret chokolade og trilles i kakao.
Man kan også nøjes med at trille dem i kakako.
Pyntes evt. med krøller af hvid chokolade.
Søgeord: bailey, trøfler, trøffel, juleopskrifter, opskrifter, , baileytrøfler, julekonfekt, konfekt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Jul , Nytår
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
bailey, trøfler, trøffel, juleopskrifter, opskrifter, , baileytrøfler, julekonfekt, konfekt
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Jul , Nytår
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
bailey, trøfler, trøffel, juleopskrifter, opskrifter, , baileytrøfler, julekonfekt, konfekt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bailey-troefler
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bailey-troefler