Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bailey trøfler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 30 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Chokolade "mørk, kraftig 65-70 %"
mørk, kraftig 65-70 %
3
dl
Piskefløde
100
g
Smør "usaltet"
usaltet
1
dl
Bailey
200
g
Chokolade "mørk, til overtræk"
mørk, til overtræk
Cacao / kakao "til drys"
til drys

Fremgangsmåde

Hak chokoladen meget fint.

Bring fløden til kogepunktet. I en skål anbringes den hakkede chokolade, henover hældes den varme fløde i en meget tynd stråle, mens der røres med en dejskraber, så det blandes godt uden at skille.

Når al fløden er hældt i og chokoladen er smeltet, æltes smørret i sammen med bailey. Det størkner i køleskab i 4-6 timer eller natten over.

Trilles til kugler. Dyppes i tempereret chokolade og trilles i kakao.

Man kan også nøjes med at trille dem i kakako.

Pyntes evt. med krøller af hvid chokolade.



Søgeord: bailey, trøfler, trøffel, juleopskrifter, opskrifter, , baileytrøfler, julekonfekt, konfekt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Jul , Nytår

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
bailey, trøfler, trøffel, juleopskrifter, opskrifter, , baileytrøfler, julekonfekt, konfekt
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her