Bagte jordskokker med stenbiderrogn og rødløg
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
9
stk
Jordskokker "mellemstore, ca. 800 g"
Olivenolie
Salt
Peber
Til servering:
200
g
Stenbidderrogn "renset"
Salt
1
stk
Rødløg "lille"
1
bakke
Karse "lille"
100
g
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
0,5
stk
Citron
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Skrub jordskokkerne grundigt. Tør dem, og skær dem i halve på langs. Vend dem i olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag jordskokkerne i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne.
Skyl og afdryp stenbiderrognen, og krydr med salt. Pil rødløget, og hak det fint. Pluk karse, og pres saften af citronen.
Anret de bagte jordskokker på et fad. Top hver jordskok med 1 tsk. cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og karse.
Dryp en smule citronsaft over lige inden servering.
Søgeord: forret, bagte jordskokker, stenbiderrogn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
forret, bagte jordskokker, stenbiderrogn
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
forret, bagte jordskokker, stenbiderrogn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-jordskokker-med-stenbiderrogn-og-roedloeg
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-jordskokker-med-stenbiderrogn-og-roedloeg