Bagte friske figner
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
Figner
Kanel
Brun/mørk farin / puddersukker
Fremgangsmåde
Skyl og halvér de friske figner. Skær dem evt. til i bunden så de står bedre.
Sæt dem tæt ved siden af hinanden i et ildfast fad. Drys dem med kanel og læg en stor skefuld farin på hver. Sæt dem i ovnen ved 220 grader i ca. 10 min.
Sæt dem tæt ved siden af hinanden i et ildfast fad. Drys dem med kanel og læg en stor skefuld farin på hver. Sæt dem i ovnen ved 220 grader i ca. 10 min.
Serveres lune med is eller flødeskum.
Søgeord: figner, bagte, dessert, kanel, brun, farin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
figner, bagte, dessert, kanel, brun, farin
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
figner, bagte, dessert, kanel, brun, farin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-friske-figner
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-friske-figner