Baconruller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Hakket oksekød / oksefars
1
dl
Rasp
2,5
dl
Vand
1
spsk
Løg "revet"
Salt
Peber
150
g
Bacon
Fremgangsmåde
Lad rasp og vand trække i ca 5 min Rør derefter blandingen med kød, løg og krydderier efter smag, farsen skal være ret stiv i konsistensen.
Den formes som bøffer lidt høje, der rulles en skive bacon om hver der fæstnes med en tandstikker. Steg de færdige baconruller i margarine på panden, ryst panden af og til, vend bøfferne så de bliver ensartede stegt.
Den formes som bøffer lidt høje, der rulles en skive bacon om hver der fæstnes med en tandstikker. Steg de færdige baconruller i margarine på panden, ryst panden af og til, vend bøfferne så de bliver ensartede stegt.
Søgeord: baconruller, hovedret, mad, opskrifter, oksekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
baconruller, hovedret, mad, opskrifter, oksekød
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
baconruller, hovedret, mad, opskrifter, oksekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/baconruller
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/baconruller