Aubergineruller med oksekød
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Æg
1
fed
Hvidløg "knust"
1
tsk
Koteletkrydderi
Salt
Peber
2
stk
Auberginer
Sauce
Madlavningsfløde
1
dåse
Tomater "hakkede"
1
tsk
Basilikum (tørret) "eller oregano"
1
stk
Grøntsagsbouillonterning "evt."
Salt
Peber
Tilbehør: ris
Fremgangsmåde
Kød, æg, hvidløg, koteletkrydderi, salt og peber røres sammen til en fars.
Auberginerne vaskes og skæres i tynde skiver på langs. Steg skiverne på en pande i rigeligt olie, til de er bløde og har fået lidt farve.
Farsen formes til små aflang pølser og steges i lidt olie til de har fået farve og er gennemstegte.
Hæld fløde, tomater, basilikum, bouillon, salt og peber i en lille gryde og varm langsomt op. Hæld tomatsaucen i et ildfast fad.
Vikl ca. to aubergineskiver om hver farspølse og placer dem ovenpå tomatsaucen.
Sæt fadet i en 200° varm i ovn i ca. 25 min.
Søgeord: Aubergine, auberginer, oksekød, aubergineruller, kødru
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Aubergine, auberginer, oksekød, aubergineruller, kødru
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Aubergine, auberginer, oksekød, aubergineruller, kødru
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aubergineruller-med-oksekoed
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aubergineruller-med-oksekoed