Logo
www.mad-og-drikke.dk

Asiatisk kyllingesuppe med nudler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Asiatisk kyllingesuppe med nudler
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Chilier "tørrede grofthakkede"
tørrede grofthakkede
1
tsk
Korianderfrø
1
tsk
Ingefær "frisk revet"
frisk revet
1
stk
Forårsløg / springløg "hakket"
hakket
Gurkemeje
Kokosmælk
350
g
Kyllingefilet "skåret i tynde stykker "
skåret i tynde stykker
2
spsk
Soya / soja / soyasauce
Kyllingefond
400
g
Ægnudler "tørrede"
tørrede
Jordnøddeolie "til dybstegning "
til dybstegning
Forårsløg / springløg "til servering"
til servering
Chili "røde, til servering"
røde, til servering

Fremgangsmåde

Chilipasta - Bland chili, korianderfrø, ingefær, forårsløg og gurkemeje i en lille gryde. Rør i det ved lav varme i 5 min., eller til det dufter krydret. Hæld det i en morter og mal det, til det er blødt.

Varm ¼  liter af kokosmælken op i en gryde. Tilsæt chilipastaen og rør i det i 2-3 min. Bland kyllingekød og soyasauce i og kog i 3-4 min. Rør det resterende kokosmælk i sammen med fonden. Bring det i kog og lad det simre i 10 min.

Bræk en fjerdedel af nudlerne i store stykker. Steg dem i den varme jordnøddeolie, til de er sprøde, og lad dem herefter tørre på lidt køkkenrulle. Kog resten af nudlerne i kogende vand, til de lige er sprøde, og lad dem dryppe af.

Fordel de kogte nudler i tallerknerne og hæld suppen over.

Pynt med de stegte nudler og server retten med forårsløg og chili.



Søgeord: kyllingesuppe, asiatisk suppe, suppe, nudler, ægnudler, nuddelsuppe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
kyllingesuppe, asiatisk suppe, suppe, nudler, ægnudler, nuddelsuppe

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her