Asiatisk kyllingesuppe med nudler
Chilipasta - Bland chili, korianderfrø, ingefær, forårsløg og gurkemeje i en lille gryde. Rør i det ved lav varme i 5 min., eller til det dufter krydret. Hæld det i en morter og mal det, til det er blødt.
Varm ¼ liter af kokosmælken op i en gryde. Tilsæt chilipastaen og rør i det i 2-3 min. Bland kyllingekød og soyasauce i og kog i 3-4 min. Rør det resterende kokosmælk i sammen med fonden. Bring det i kog og lad det simre i 10 min.
Bræk en fjerdedel af nudlerne i store stykker. Steg dem i den varme jordnøddeolie, til de er sprøde, og lad dem herefter tørre på lidt køkkenrulle. Kog resten af nudlerne i kogende vand, til de lige er sprøde, og lad dem dryppe af.
Fordel de kogte nudler i tallerknerne og hæld suppen over.
Pynt med de stegte nudler og server retten med forårsløg og chili.
Søgeord: kyllingesuppe, asiatisk suppe, suppe, nudler, ægnudler, nuddelsuppe
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
kyllingesuppe, asiatisk suppe, suppe, nudler, ægnudler, nuddelsuppe
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/asiatisk-kyllingesuppe-med-nudler