Appelsinlagkage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
3
stk
Lagkagebunde
6
blade
Husblas
1
dl
Appelsinsaft
2
spsk
Citronsaft
2
stk
Æg "(pasteuriseret)"
1
tsk
Appelsinskal "revet skal fra usprøjtet appelsin"
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
3
dl
Piskefløde
Pynt:
2 dl piskefløde
chokoladekringler
2 dl piskefløde
chokoladekringler
Fremgangsmåde
God lagkage med appelsin
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst.
Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Læg en lagkagebund i en springform.
Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne.
Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne.
Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i og halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.
Pynt med flødeskum og chokoladekringler
Søgeord: appelsinlagkage, lagkage, fødselsdag
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
appelsinlagkage, lagkage, fødselsdag
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
appelsinlagkage, lagkage, fødselsdag
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinlagkage
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinlagkage