Appelsindessert med nelliker
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Appelsiner
Lage
1
dl
Vand
85
g
Sukker / melis / stødt melis
15
stk
Nellike
1
stk
Appelsinskal "reven"
Fremgangsmåde
Skyl den ene af appelsinerne grundigt. Den tørres, og skallen rives. Bland en lage af vand, sukker, hele kryddernelliker og den revne appelsinskal. Kog lagen ved svag varme i ca. 15 minutter under låg. Lad lagen køle af.
Appelsinerne skrælles, og den hvide hinde under skallen fjernes helt. Appelsinerne skives, og alle kernerne fjernes. Derpå halveres skiverne, de lægges i en bred skål, og den kolde lage hældes over. Skålen dækkes over og sættes til afkøling i køleskabet i ca. 1 time.
Appelsinerne skrælles, og den hvide hinde under skallen fjernes helt. Appelsinerne skives, og alle kernerne fjernes. Derpå halveres skiverne, de lægges i en bred skål, og den kolde lage hældes over. Skålen dækkes over og sættes til afkøling i køleskabet i ca. 1 time.
Søgeord: appelsindessert, dessert, marineret appelsin, marinerede appelsiner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
appelsindessert, dessert, marineret appelsin, marinerede appelsiner
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost
Søgeord:
appelsindessert, dessert, marineret appelsin, marinerede appelsiner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsindessert-med-nelliker
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsindessert-med-nelliker