Andebryst med appelsincreme
(0)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Andebryst "fersk"
Salt
Peber
Olie
Appelsincreme
2
stk
Appelsin "saft og skal af"
3
dl
Cremefraiche / creme fraiche
200
g
Friskost
1
tsk
Sød sennep
Oregano (tørret)
Timian
Merian (tørret)
Sukker / melis / stødt melis
Tilbehør: rustikt groft brød og en frisk salat
Fremgangsmåde
Rens andebrysterne for sener og fedt. Skær harlekintern i skindet med en kniv, og krydr med peber og pensl kødet med olie.
Steg andebrysterne på en opvarmet grille eller pande, med skindsiden nedad. Vend dem efter ca. 10 min. og steg igen i omkring 8-9 min. Lad derefter andebrysterne hvile i godt 10 min., for at give kødet ekstra smag (kan også sagtens laves i ovnen).
Til cremen blandes appelsinskal, appelsinsaft, cremefraiche, friskost, salt, peber og sukker efter smag og behag.
Tip: For ekstra smag kan man pensle andebrysterne med lidt appelsinsaft for at få en mere intens appelsinsmag.
Søgeord: andebryst, appelsincreme, grillet and, and
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
andebryst, appelsincreme, grillet and, and
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
andebryst, appelsincreme, grillet and, and
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-appelsincreme
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-appelsincreme