Logo
www.mad-og-drikke.dk

And stegt som vildt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
And / Ænder
Rødvin
200
g
Bacon "røget"
røget
6 - 8
stk
Løg
6
stk
Gulerod / Gulerødder "eller andre rodfrugter"
eller andre rodfrugter

Fremgangsmåde

Skær vinger og hals fra. Brystkødet løsnes forsigtigt. Lårene skæres fra og deles evt. i to. Vinger, hals, ryg og indmad brunes i smør. Røget bacon steges på en tør pande og lægges over til anden sammen med lidt af det afsmeltede fedt. Dæk det med rigeligt rødvin.

Løg, gulerødder og evt. andre rodfrugter skæres i stykker og lægges ned ved. Saucen koger af i en times tid uden låg. Hvis der fordamper for meget rødvin, spædes der op så ben og grøntsager hele tiden er dækket.

Lår og brystkød brunes i olivenolie sammen med små løg. Når saucen er kogt af hældes den over kødet, der koger til det er mørt - ca. 1 time.

Kødet tages op, og saucen koges ind med piskefløde og smages til med lidt roquefortost. Kødet lægges op i ved serveringen og gryden pyntes med friskhakkede krydderurter.



Søgeord: ænder, røsvin, røget, bacon, løg, gulerødder, rodfrugter, vildt, roquefortost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
ænder, røsvin, røget, bacon, løg, gulerødder, rodfrugter, vildt, roquefortost
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her