Ananasbudding med jordbær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
3,75
dl
Ananassaft
1,25
dl
Vand
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
4
spsk
Buddingpulver "Eventyr buddingepulver"
1
stk
Æg "Helt"
Fyld
250
g
Jordbær "Både friske og frosne kan bruges"
3
spsk
Flormelis / florsukker
Pynt
1
dl
Piskefløde
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
Fremgangsmåde
Ananassaften blandes med vand, til der er 1/2 liter. Sukker, buddingpulver og lidt af saften røres sammen. Et helt æg piskes i. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og fyldes i en randform, der er skyllet i koldt vand.
Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud. I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe.
Vanille drysses over.
Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud. I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe.
Vanille drysses over.
Søgeord: ananasbudding, budding, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
ananasbudding, budding, dessert
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
ananasbudding, budding, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananasbudding-med-jordbaer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananasbudding-med-jordbaer