Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ananasbudding med jordbær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ananasbudding med jordbær - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
3,75
dl
Ananassaft
1,25
dl
Vand
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
4
spsk
Buddingpulver "Eventyr buddingepulver"
Eventyr buddingepulver
1
stk
Æg "Helt"
Helt
Fyld
250
g
Jordbær "Både friske og frosne kan bruges"
Både friske og frosne kan bruges
3
spsk
Flormelis / florsukker
Pynt
1
dl
Piskefløde
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker

Fremgangsmåde
Ananassaften blandes med vand, til der er 1/2 liter. Sukker, buddingpulver og lidt af saften røres sammen. Et helt æg piskes i. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og fyldes i en randform, der er skyllet i koldt vand.

Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud. I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe. 

Vanille drysses over.


Søgeord: ananasbudding, budding, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
ananasbudding, budding, dessert

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her