Albatros
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
cl
Cherry brandy
Is "Knust"
4
stk
Kirsebær "Sorte, udstenede"
Champagne
Fremgangsmåde
Fyld et rødvinsglas halvt op med knust is.
Hæld cherry brandy over og læg kirsebærrene i.
Fyld op med champagne.
Hæld cherry brandy over og læg kirsebærrene i.
Fyld op med champagne.
Søgeord: albatros, drinksopskrifter, champagne, cherry brandy
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/albatros
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/albatros