Æggekage med pølser og tomat
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
pakke
Cocktailpølser
8
stk
Æg
2
tsk
Maizena / maizenamel
1,5
dl
Mælk
1
tsk
Salt
Peber
1
tsk
Paprika
3
stk
Tomater
2
spsk
Purløg
Fremgangsmåde
Skær cocktailpølserne ud på skrå og steg dem i lidt margarine. Læg dem til afdrypning på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Pisk æggene sammen. Udrør maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt, peber og paprika. Pisk det let sammen.
Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden. Steg æggekagen, indtil æggemassen er stivnet, ved lav varme. Løft af og til op i æggemassen med en paletkniv.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem over æggekagen sammen med cocktailpølser og klippet purløg.
Man kan selvfølgelig sagtens anvende bacon i stedet for cocktailpølser.
Søgeord: Æggekage, æg, æggeretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
Æggekage, æg, æggeretter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
Æggekage, æg, æggeretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aeggekage-med-poelser-og-tomat
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aeggekage-med-poelser-og-tomat