Logo
www.mad-og-drikke.dk

Æblestrudel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Æblestrudel - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
Dej
75
g
Margarine
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Salt
1
stk
Æg
20
g
Gær
1,25
dl
Mælk
250
g
Mel
Fyld
1
dl
Rasp
20
g
Margarine
5 - 6
stk
Æbler
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Kanel
0,75
dl
Rosiner

Fremgangsmåde
Margarinen røres godt med sukker, salt og æg. Gæren udrøres i den lunkne mælk og tilsættes margarinen, melet blandes i og dejen æltes let sammen. Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 30 min.

Dejen slåes ned og rulles så tyndt ud som muligt til et aflang firkantet stykke på et melbestrøet klæde.
Raspen ristes i margarinen og drysses over dejen. Æblerne skrælles, rives groft og fordeles herpå, de øvrige ingredienser drysses over. Klædet med dejen løftes op, så dejen rulles forsigtig sammen på denne måde.
Kagen lægges på en smurt plade med sammenføjningerne nedad, dejrandene trykkes sammen og pensles med æg.

Bages ved 200 grader i ca. 35 min.

Serveres evt. med flødeskum.


Søgeord: æblestrudel, bagværk, dej, fyld, æbler, sukker, kanel
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
æblestrudel, bagværk, dej, fyld, æbler, sukker, kanel

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her