Logo
www.mad-og-drikke.dk

Abrikosparfait med melon

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Abrikosparfait med melon
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
2
dåser
Abrikoser
1,5
dl
Appelsinjuice "Koncentreret"
Koncentreret
2 - 3
spsk
Orangelikør
2
stk
Æggeblommeer
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
2,5
dl
Piskefløde
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1
stk
Cantaloupmelon "(evt. anden) "
(evt. anden)
Citronmelisse "Eller mynte"
Eller mynte

Fremgangsmåde
Afdryp abrikoserne og purér juice og likør heri. Pisk æg luftige med sukkeret og kom det i abrikosmassen. Pisk fløden næsten stiv og vend den i sammen med creme fraiche. Hældes i tærteform (24 cm.), dækkes med plastfolie og fryses ned, natten over.

Tages op ½ time før servering. Skræl melon og fjern kernerne. Skær melonkødet i kugler som lægges på abrikosisen. Pynt med friske grønne blade af citronmelisse eller mynte.


Søgeord: abrikosparfait, parfait, isdessert, is
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
abrikosparfait, parfait, isdessert, is

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her