Logo
www.mad-og-drikke.dk

Værtindegaver


Ingen billede
Alle kender til de almindelig værtindegaver såsom blomster, chokolade osv. Prøv at komme med noget lækker nybagt hjemmebag, det vil helt sikkert gøre lykke.
Hvad enten du skal på besøg hos familie, venner eller kollegaer, kan du være helt sikker på at komme i centrum hvis din værdindegave er hjemmebagt. Det behøver ikke være noget svært eller noget der tager lang tid. Bare duften når du giver din gave vil gøre en positiv entre. Samt du vil blive husket i lang tid efter.

Der er mange nemme opskrifter man kan forsøge sig med til sådan en speciel gave. Den første jeg vil fortælle lidt om er boller med kardemomme. Dette er en ganske almindelig bolledej med et strejf af kardemomme. Bollerne kan også tilsættes rosiner hvis man vil.

Link til: Boller med kardemomme

En anden god opskrift især hvis dem man besøger har børn, er pølsehorn. Pølsehorn er en lækker lille mundfuld enten til frokosten eller skolemaden. De kan både nydes lune og kolde. Pak dem i små fryseposer og kom et sødt bånd omkring.

Link til: Pølsehorn

Håber du finder nogen af opskrifterne inspirerende til en lille værdindegave. Man kan gå skridtet videre og pakke det hele i en flot lille kurv.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Værtindegaver artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/vaertindegaver/

Søgeord
værtindegaver, madartikler, blomster, chokolade, hjemmebag, venner, familie, kollegaer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her