Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sunset boulevard

Sunset boulevard
Sunset Boulevard har til formål at give danskerne et sundere alternativ til den kendte junkfood. Her bruges dejlige friske råvarer og samt en masse krydderier der er med til at gøre din mad mere lækker og smagsfyldt, og så selvfølgelig fedtfattig.

Sunset Boulevard's historie

De første to Sunset Boulevard åbnede i 1996 i Esbjerg og Odense by. Derfra er det gået hurtigt. Hen ad vejen lavede man konceptet at det skulle være sund junkfood, og det er så langsomt taget til med årerne. Sunset Boulevard er en dansk kæde og indehaveren synes det var et godt klingende navn, selvom det lyder lidt udenlandsk. Restauranten har deres base i Esbjerg og styrer derfra alle deres landsdækkende restauranter.
 

Udvalg hos Sunset Boulevard

Hos Sunset Boulavard finder du rigtig lækker junkfood og ikke fedtede burgere og pommesfrittes som hos nogle af konkurrenterne. Her bliver pommesfrittesne f.eks. bagt i stedet for at komme i friture. Der serveres ogås lækre salater og sandwichene serveres med lækker kylling, fedtfattig skinke mv. Der er altid fedtfattige dressinger og brødet er enten groft eller godt krydret.

Sunset Boulevand var ved artiklens udarbejdelse beliggende i 21 forskellige byer i Danmark, så det skulle ikke være så svært at prøve en af disse restauranter.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Læs mere om den sunde kæde af junkfood

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/sunset-boulevard/

Søgeord
sunset, boulevard, sund, junkfood, råvarer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her