Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sund fastfood


Ingen billede
Fastfood behøver nødvendigvis ikke være usundt. Dette lyder måske mærkeligt for nogen, men man kan sagtens justere opskriften så den bliver mere rig på de gode og sunde ingredienser.

Alle børn og unge elsker fastfood og junkfood f.eks. pizza, men der er en sundere alternativ hertil. Man kan derfor selv lave sin egen version af en sundere en af slagsen. Når man laver bunden kan man f.eks. tilsætte grahamsmel så man ikke udelukkende anvender hvedemel. Hvedemel indeholder ikke så meget fiber og gør ikke rigtig noget for fordøjelsen. Ved at tilsætte grahamsmel til dejen for du et rigt fiberindhold som både er godt for maven og fordøjelsen. Lav selv din tomatsauce, enten af dåsetomater eller af friske tomater.

Fyldet på din pizza har også stor betydning. Her kan man skifte den fede kebab og pepperoni ud med tun som er en meget mager og velsmagende fisk. Derefter har man mulighed for at tilsætte lidt peberfrugt, majs eller ananas alt efter smag. Hvis du ikke kan undvære osten kan du anvende en letvægter ost, den passer også bedre til resten af ingredienserne på din pizza end en meget fed ost vil gøre.

Denne pizza er bestemt et forsøg værd og kan med god samvittighed spises oftere end den fede slags man køber på et pizzeria.

Link til opskrift: Pizza med tun, majs og ananas

God appetit.

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Sund fastfood artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/sund-fastfood/

Søgeord
sund, fastfood, mad, artikel, ingredienser

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her