Logo
www.mad-og-drikke.dk

Slankemad der smager

Slankemad der smager
Slankemad behøver nødvendigvis ikke være kedeligt eller uden smag. Slankemad der smager, kan være lige så godt som det mere fedenede mad. Det handler om at krydre sin mad ordentligt og at finde de rigtige råvarer frem.

Kom igang med slankemad

Slankemad der smager, er ikke helt så kedeligt som det lyder. Slankemad eller fedtfattig mad er med til at gøre dig sundere, styrke dit imumforsvar samt at holde energien oppe. Når man hører ordet slankemad, forbinder man det oftest med kun grøntsager eller intet fedt overhovedet. Men bare man lærer at styre forholdet mellem sunde fedtsyrer og usundt fedt så skal man nok kunne sammensætte en god og næringsrig kost. Slankemad der smager godt er rigitg nemt og sjovt at lave når man først kommer i gang.

Der findes mange gode krydderier man kan tilsætte sin slankemad så den ikke smager af ingenting. Her kan f.eks. nævnes: forskellige urtesalte, hvidløg, chili mv. Det er kun fantasien der sætter grænser. Slankemad der smager bliver også mere og mere udbredt i de danske hjem. Man kan også afprøve sunde retter på sine middagsgæster. Det giver meget ofte et mere positivt resultat end den fede mad man kan få serveret.

Her på Mad og drikke, finder du mange skønne fedtfattige slankeretter, der er lige til at gå til.
God appetit og velbekommen :-)
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Leder du efter spændende slankeopskrifter så læs her

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/slankemad-der-smager/

Søgeord
slankemad, fedtfattig, smag, krydderier, fedtsyrer, urtesalt, slankeretter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her