Logo
www.mad-og-drikke.dk

Påskefrokost

Påskefrokost

Så er det atter tid til påskefrokost, og vi synes naturligvis der skulle en artikel op omkring dette.

Påske frokost maden

Når familien samles til påskefrokost skal der diskes op med alverdens gode retter. Det mest udbredet er dog den gode danske lammekølle. Lammekølle er let at tilberede og passer nærmest sig selv, og næsten alle kan lide det. Men ellers kan en påskefrokost bestå af alt fra det kolde bord, f.eks. leverposteg, lune frikadeller, skinke og asparges, sild og meget meget andet. Af drikkevarer høre hertil naturligvis påskebryg og  en lille snaps til sildene.

 

Inspiration til påskefrokosten

For at gøre frokosten mere påskeagtg kan man dække bordet med en gul dug og pynte med små fjer rundt omkring tallerknerne.  En anden ide kunne  være at satte familiens børn til at male små æg til at lægge som pynt på bordet. Denne ide er både sjov for børnene og fin at se på senere ved det veldækkede påskebord.  Keder børnene sig senere kan man altid lave den lille leg med at gemme chokoladeæg rund om i huset men også uden for som de skal gå og finde. 

 

Påskefrokost opskrifter

Se påskeopskrifter på mad-og-drikke.dk, hvor vi har en kategori med en masse spændende traditionelle og utraditionelle påskefrokost retter.

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Ideer til din påskefrokost

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/paaskefrokost/

Søgeord
påskefrokost, mad, påskebryg, snaps, lammekølle

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her