Logo
www.mad-og-drikke.dk

Opskriftsamling


Ingen billede
En stor opskriftsamling er altid god at have. Mange ugeblade indeholder mange siders opskriftsamling. De er nemme at gå til og man kan tage den ud og gemme dem.
Sæt din opskriftsamlig i en flot dekorativ mappe og stil den i køkkenet, så den er klar til afbenyttelse. Hvsi du skal have gæster kan du sætte dig ned adgen før med din opskriftsamling og i ro og mag finde en opskrift der tiltaler både dig og dine gæster, hvis du altså kender deres smag for mad.

Måske får du lyst til at skrive din opskriftsamling ind på pc. Således kan du selv skive tips til og måske sætte et lille billede ind der inspirere til at lave retten. Hvis dette fanger din interesse, kan du gå videre og sætte dem i orden efter forretter, hovedretter og derefter desserter. Ved at gøre dette ved din opskriftsamling, får du større overblik og kan hurtigt finde den ret du netop har lyst til at lave.

En god opskriftsamling er næsten uundværlig. Man kan få glæde af den utrolig mange gange og stadig blive ved med at udvidde den jo flere opskrifter man får.

Her kan du se to af de opskrifter jeg har valgt udfra min opskriftsamling. Begge er frokostretter.

Link til: Mangosalat med kylling

Link til: Frokostboller med tomatfyld
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Opskriftsamling artikel

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/opskriftsamling/

Søgeord
opskriftsamling, artikel, sommer, drikke, gæster, frokostretter, forretter, hovedretter, desserter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her