Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nyd sommerens frugter og bær

Nyd sommerens frugter og bær
Når sommeren er over os, er det tid til at nyde sommerens frugter og bær. Man kan så og plante, så man har til efteråret og vinteren.

Frugter i haven

Sommeren er ikke kun kendt for sol og varme. Sommeren er også tiden til at nyde fugter og bær af egen høst. Er man så helsig at have en have hvori man kan så og høste frugter og bær, skal man være varetage sine planter med omhug og vande og forsikre sig at lus og andet utøj ikke overtager planten.

De meste almindelige frugter og bær at have i sin have er; æbler, pærer, jordbær, stikkelsbær, solbær, hindbær, og ribs. Disse arter er nemme at få til at gro næsten hvor det skal være og man kanbruge dem i mange forskellige retter. Er det første gang du skal plante og så og rigtig nyde sommerens frugter og bær, er det en god ide at forhører sig på plantskoler om hvordan planter og buske skal holdes for at få det optimale udbytte.

Skal man rigtige nyde sommerens frugter og bær skal de indgå i madlavningen. Lav f.eks saftevand, kompot, kager, syltetøj og meget meget mere.
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Få fuldt ufbytte af sommerens frugter og bær

URL
https://mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/nyd-sommerens-frugter-og-baer/

Søgeord
frugter, bær, sommer, yltning, kompot, syltetøj, æbler, pærer, solbær, stikkelsbær, jordbær

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her